Første smartwatch fra LG og Google

Skrevet af Mere mobil

20/03/2014
I forbindelse med Googles annoncering af styresystemet til wearable gadgets, Android Wear, er LG G Watch blevet afsløret. G Watch er LGs første smartwatch, og det første gadget-ur, der anvender systemet Android Wear. Ifølge pressemeddelelsen er G Watch udviklet i tæt samarbejde mellem LG og Google. Uret er kompatibelt med en lang række Android-smartphones, og giver brugeren mulighed for at interagere ved at sige kommandoen ”Ok Google”. Kommandoen kan benyttes til at lave opslag i Google, eller få relevant information om sportsresultater og vejrudsigter. Uret har en skærm på 1.65” med 280 x 280 pixels opløsning. Inden i sidder 512 MB RAM og 4 GB hukommelse. LG oplyser, at G Watch kommer i handlen i løbet af andet kvartal i år. Der er mange aktører på markedet for wearable gadgets. Samsung har annonceret Gear 2 og Gear Fit. Sony SmartBand er også på vej. Det samme er Huawei Talkband B1. Der har længe været rygter om et smartwatch fra LG og Google, og nu er det så endeligt blevet officielt bekræftet. Af: John G./MereMobil.dk.

Dagens topnyheder

I forbindelse med Googles annoncering af styresystemet til wearable gadgets, Android Wear, er LG G Watch blevet afsløret.

G Watch er LGs første smartwatch, og det første gadget-ur, der anvender systemet Android Wear. Ifølge pressemeddelelsen er G Watch udviklet i tæt samarbejde mellem LG og Google.

Uret er kompatibelt med en lang række Android-smartphones, og giver brugeren mulighed for at interagere ved at sige kommandoen ”Ok Google”. Kommandoen kan benyttes til at lave opslag i Google, eller få relevant information om sportsresultater og vejrudsigter.

Uret har en skærm på 1.65” med 280 x 280 pixels opløsning. Inden i sidder 512 MB RAM og 4 GB hukommelse.

LG oplyser, at G Watch kommer i handlen i løbet af andet kvartal i år.

Der er mange aktører på markedet for wearable gadgets. Samsung har annonceret Gear 2 og Gear Fit. Sony SmartBand er også på vej. Det samme er Huawei Talkband B1.

Der har længe været rygter om et smartwatch fra LG og Google, og nu er det så endeligt blevet officielt bekræftet.

Af: John G./MereMobil.dk.