Forældre fik børn for at misbruge dem

Lotte Sørensen

|

17/09/2013

Dagens topnyheder

En 25-årig krigsveteran og hans 29-årige ekskone er netop kendt skyldige i en bizar sag om incest. Her indrømmede moderen, Sarah Adleta, at de aftalte at misbruge børnene, allerede da hun var gravid med deres førstfødte. Ellers ville Jonathan Adleta ikke gifte sig med hende.

Det skriver Orlando Sentinel.

Ifølge Sarah Adleta talte Jonathan Adleta en del om 'far-datter-sex', da de lige var begyndt at date, og det drømte han også selv om prøve. Hun håbede, at han ville miste interessen for det, men lod ham misbruge datteren allerede kort efter fødslen i marts 2009. Senere fik de også en søn.

LÆS OGSÅ: Træt far lagde baby i fryser efter tæsk

Hun lod ham gøre det, fordi hun elskede ham, og fordi han forsørgede hende.

I 2011 blev de skilt, men misbruget fortsatte, stadig med Sarah Adlettas tilladelse.

Politiet kom på sporet af sagen i december, da de fandt billeder af moderen misbruge sine børn hos en mand, hun havde haft kontakt med over internettet.

I mellemtiden havde Jonathan Adleta fået en ny kæreste, der lod ham misbruge sin datter. 

Læs også: Ni Brønderslev-ofre kræver to millioner kroner

Sidste år fejrede Jonathan Adleta jul med sin eks, deres to børn og med den nye kæreste og hendes datter.

Her bad han Sarah Adleta se på, mens han misbrugte deres datter. Bagefter opfordrede hende til at lade andre mænd misbruge datteren, så hun kunne vænne sig til det og ikke blev så oprevet næste gang.

Jonathan Adleta står til en fængselsstraf på ti år til livstid, mens Sarah Adleta kan forvente mellem 15 og 30 år bag tremmer.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag