Forældre søger hjælp til diagnose af datters mystiske sygdom

Forældrene til syge syvårige Maddie i Virginia deler deres historie i håb at finde nogen et sted i verden, der kan hjælpe med at finde ud af, hvad der er galt med deres datter. 

Maddie fik et mystisk udslæt første gang da hun var to år. Da forsvandt det af sig selv igen. Men sidste efterår kom det tilbage og er nu endnu værre end tidligere. Udslættet giver Maddie utrolige smerter og tvinger hende ind imellem til at holde øjnene lukket.

- Vi har haft hende til specialister i reumatologi, immunologi, dermatologi og infektionssygdomme. Lige nu venter vi på en aftale med kræftafdelingen, fordi ingen af de andre specialister kan sige, hvad Maddie fejler, lyder det fra Maddies mor, Erin Hays til WTVR.

Alle specialister og læger, som har set Maddie siger, at det er en enormt sjældent sygdom, som hun har. De kan ikke finde ud af, hvad hun fejler.

Hendes udslæt angriber hendes krop, sætter ar på ansigtet og er skyld i lymfeknuder i hendes svælg.
Ingen af Maddies tre yngre søskende lider af sygdommen.

Udslættet gør Maddie ked af at vise sig offentligt og hun kan ikke komme i skole på grund af smerter.

Læs også: Colombianske piger ramt af mystisk sygdom

Familiemedlemmer har oprettet en indsamling som skal hjælpe med at betale de mange lægeregninger. Men familien håber allermest, at læger i andre lande kan hjælpe med diagnose og ikke mindst behandling til deres lille datter.  

 

Dagens Gossip