Forbund har mistanke om matchfixing i svensk topfodbold

Det svenske fodboldforbund har mistanke om, at et opgør mellem Jönköpings Södra og Syrianska i den næstbedste række har været udsat for matchfixing.

Forbundet har onsdag sendt sagen videre til politiet, der skal undersøge sagen nærmere.

Kampen blev spillet den 25. august og endte 4-0 til Jönköpings Södra. Det svenske forbund oplyser, at det blot er spillere fra Syrianska, der mistænkes for at være indblandet i den mulige sag om matchfixing.

- Der findes ingen anledning til at tro, at nogen af hos Jönköpings Södra har begået noget forkert, skriver forbundet på sin hjemmeside.

Flere bookmakere oplevede et afvigende spilmønster på kampen. Derudover har forbundet nærstuderet optagelser fra kampen.

- Vi har indsamlet oplysninger fra holdene og modtaget tekniske data fra Svenska Spel og Uefa. Derudover har vi set på spilsekvenser fra kampen og modtaget informationer fra vores interne netværk.

- Det betyder, at vi mener, at der er nok til at foretage en politianmeldelse, siger chefjurist i fodboldforbundet, Krister Malmsten, ifølge Dagens Nyheter.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip