Forfærdelige bryllupskjoler skuffer rasende brude, der deler billeder af kaoskjolerne

Stadigt flere brude vælger at bestille deres drømmekjole over nettet, når de skal giftes. Prisen i butikkerne er skyhøje, og der kan være store penge at spare, hvis man bestiller kjolen fra et større online-firma, der masseproducerer kjoler. 

Men vær varsom med firmaerne, advarer disse britiske brude, der trods de lykkelige omstændigheder er dybt skuffede og ulykkelige over det resultat, der mødte dem, da de pakkede online-bestillingen ud af emballagen.

Selvom kjolerne indeholder pletter, forkerte syninger, andre farver end dem vist online, eller har en pilskæv pasform, så nægter flere af firmaerne at returnere varerne.

Kjolen er ofte formsyet efter bruden eller specialdesignet ud fra brudens ønsker, og det bruger nogle af virksomhederne som en undskyldning for ikke at tage varen retur.

Der er tale om eklatante fejl og skuffelser, brudene må bide i sig, og som de nu deler i vrede på de sociale medier ifølge Daily Mail.

Se de grelle eksempler her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip