Forfør din kvinde med disse simple trick

Denne artikel indeholder affiliate links

Vi ved alle, at kvinder elsker at blive forført. Undersøgelser viser at par som tager sig tid til hinanden og bevarer gnisten og spændingen i forholdet er de lykkeligste, så derfor er der alt mulig grund til at skrue op for charmen og forføre hende. Men mange mænd er i tvivl om, hvordan kvinder i virkeligheden gerne vil have det. Her får du opskriften til at forføre din kvinde, som helt sikkert vil give pote.

Planlæg det impulsive
Kvinder elsker impulsivitet, og især hvis du er impulsiv for hendes skyld. Find en dag, hvor du ved at hun ikke har planer, og bed hende så møde dig på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Du kan f.eks. have booket et ophold på en romantisk kro, hvor du venter på hende. Det vil helt sikkert imponere hende, at du viser, du har gjort noget ekstra og tænkt ud af boksen, og så er du allerede i gang med forførelsen.

Dress up
Når hun dukker op på jeres aftalte sted, så sørg for at være klædt pænt på. De fleste kvinder tænder på at se sin mand i eksempelvis et jakkesæt, som signalerer, at du har tænkt over at være præsentabel over for hende. Derefter viser du hende det værelse, du har booket til jer, og giver hende tid til at nette sig og gøre sig klar til middagen.

Invitér hende ud at spise
Middagen skal naturligvis også være af en vis kaliber. Her snakker vi altså ikke cheeseburgere og fritter på McDonald’s. Find et romantisk og stemningsfyldt sted, hvor I har mulighed for at nyde både maden, men også hinanden ved at skabe en intim stemning. Vis hende fuld opmærksomhed, vær galant og flirt med hende.

Forkæl hende
Efter middagen, er det tid til fuldende forførelsen. På hotelværelset giver du hende et blindfold på og tag så nænsomt hendes tøj af. På grund af blindfoldet vil hendes andre sanser være skærpede, og hun vil derfor mærke alle dine berøringer mere intenst. Læg hende på sengen, og giv hende en fuld kropsmassage med en lækker massageolie.

Forfør hende
Vælg en massageolie, der også kan bruges til intimt brug. Når du har masseret hele hendes krop, og med vilje undgået hendes mere intime områder, kan du nu nærme dig området mellem hendes ben i bløde, blide bevægelser. Det vil garanteret pirre hende ekstra meget, at du husker at have fokus på forspillet, inden at I har sex.

Hvis du følger disse simple trick, kan vi næsten garantere, at hun nok skal føle sig både forkælet og forført. Rigtig god fornøjelse!
 

 

Dagens Gossip