Forlig på vej i Lady Gagas overtidssag

Gaga og hendes tidligere medarbejder Jennifer O’Neill har krydset klinger siden 2011, hvor sangerindens nu forhenværende veninde gik til domstolene med et krav om at få løn for 7.168 timers overarbejde under popstjernens »Monster Ball«-turné i 2010.

O’Neill mente at have 380.000 dollars til gode, lige godt to millioner kroner, og måtte opgive at klare ærterne selv. Den unge kvinde sagsøgte Gaga, som hun også anklagede for at være noget af en slavepisker. O’Neill skrev blandt andet til retten i New York, at Gaga forlangte, at hun skulle stå til rådighed døgnet rundt og ofte måtte sove på en sofa i sangerindens hotelværelser, så hun var klar ved sin arbejdsgivers mindste vink, uanset hvad klokken var.

Sagen skulle efter planen for en dommer i november, men avisen New York Post vil vide, at de seneste 14 dages forligsforhandlinger er ved at bære frugt.

Ifølge dagbladets kilder skriver O’Neills advokat til dommeren, at han er »forhåbningsfuld« og »regner med, at parterne når frem til en afgørelse, der overflødiggør retssagen«.

Siden bataljen startede, er forholdet mellem de to kvinder kølet ned under frysepunktet. Gaga har eksempelvis anklaget sin tidligere assistent for at være pengebegærlig og doven. I sommer hævdede sangerinden således, at hun måtte bære sin bagage selv, ligesom O’Neill lod hende selv pakke ud, hvilket var »vildt belastende«.

 

Dagens Gossip