Forlovet stjernepar går fra hinanden

De var forlovede i lang tid, men der bliver ikke noget bryllup.

Kate Hudson og Matthew Bellamy har nemlig valgt at gå fra hinanden, efter de har dannet par i fire år.

Det skriver PEPOPLE.com.

- Kate og Matt har været separerede i et godt stykke tid nu. Men på trods af det, er de stadig gode venner, og de er stadig begge dedikerede forældre, siger Hudsons officielle repræsentant.

Superstjerneparret nåede at være forlovede i over tre år, efter den 36-årige rockstjerne Bellamy friede til Hudson i april 2011. Og skuespillerinden har tidligere udtalt, at hun ikke havde noget imod at vente længe med at blive gift.

- Mine forældre er ikke gift. De følte nemlig ikke, at de havde brug for et stykke papir for at føle sig forpligtede til hinanden. Så for mig har ægteskab aldrig været nødvendigt, siger den 35-årige "Almost Famous"-stjerne, der har en søn med Muse-forsangeren.

Tidligere har skuespillerinden dog været gift med Black Crowes-frontmanden Chris Robinson.

På trods af problemerne i parforholdet kan Matthew Bellamy se frem til sommeren 2015, hvor han skal spille foran tusindvis af danske fans, når hans band Muse indtager Roskilde Festivals Orange Scene.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip