Formel 1-bosser: De små teams skal klappe kaje

De små Formel 1-teams har fået besked på at diskutere deres problemer bag lukkede døre, og lade være med at ødelægge sportens ry og rygte.

Det har de fået at vide af Red Bull-chefen Christian Horner.

Horner har bedt de enkelte teams om at koncentrere sig om at levere et godt show, et godt og spændende grandprix, frem for at bruge ressourcerne på at diskutere boykot, strejker og andet skidt.

- De er her for at konkurrere. Force India forsøge at besejre McLaren. Hvis de holder i garagen, kommer de ikke til at vinde den konkurrence, siger han.

- Det fungerer ikke, og at gøre det offentligt er ikke den rigtige måde at gøre det på.

- Det sporten har gjort de seneste par uger med offentlige ordkrige, er ikke godt for sporten. Politik, og økonomi skal holdes bag lukkede døre med den kommercielle retttigshedshaver. Og så skal de løses, siger han videre.

To Formel 1-teams har været fraværende på det seneste. De foregående uger har flere fra de små hold diskuteret, hvorvidt de får penge nok fra tv og andre kommercielle aftaler.

/ritzau/AFP

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip