Formstærk Fuglsang i top-10: Hård træning bærer frugt

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang har ramt topformen inden søndagens klassiker Liege-Bastogne-Liege.

Astana-rytteren imponerede onsdag i generalprøven, Fleche Wallonne, hvor han sluttede på en ottendeplads fire sekunder efter vinderen, Alejandro Valverde (Movistar).

- Jeg fik gode svar på min form. Det gik godt i afslutningen i dag, og da der først blev lukket lidt op, følte jeg mig bedre kørende. Så jeg håber på, at benene kommer sig, og at jeg er klar til at gøre en god figur i Liege, siger Jakob Fuglsang.

Han mødte op til Amstel Gold Race i søndags efter en lang løbspause, hvor han havde koncentreret sig om at bygge formen op.

- Jeg er fortrøstningsfuld, for det går godt. Al den træning, jeg har lavet i de sidste par måneder, bærer frugt. Og det er selvfølgelig rart, lyder det fra Fuglsang.

At han skulle køre sig til en plads i top-10, lå ellers ikke umiddelbart i kortene, for silkeborgenseren har aldrig lagt skjul på, at Fleche Wallonne ikke hører til hans favoritløb.

Især den meget stejle afslutning, Mur de Huy, er han normalt uvenner med.

- Det var lidt bedre end normalt, men jeg er ikke blevet fan af løbet endnu. Mur de Huy var også slem i dag, men den nye bakke, vi skulle over lidt før, gjorde, at folk var lidt mere stegte, da vi kørte ind på stigningen for sidste gang.

- Derfor blev der holdt lidt igen et stykke op af den, og jeg kom forholdsvis godt op, siger Jakob Fuglsang.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip