Fornemt NHL-comeback til dansk back

Den danske NHL-back Philip Larsen kunne ikke have ønsket sig ret meget mere af sin NHL-kamp for Edmonton natten til fredag.

I sin første kamp siden 16. november, var det Philip Larsen, som satte hjemmeholdet Edmonton i gang mod Colorado.

Edmonton, der har sine trængsler som NHL's pointmæssigt tredje dårligste hold, vandt nemlig med 8-2 hjemme over Colorado.

Edmonton var trængt i bund i egen forsvarszone, da Philip Larsen knapt fire minutter inde i kampen fik fat i pucken og sendte den frem af banen. Her fik Taylor Hall fat i den bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Edmonton scorede yderligere to mål i første periode, et i anden og fire i tredje til sejren på 8-2.

Philip Larsen har nu lavet fem point i ni kampe i denne sæson.

Frans Nielsen kom også på pointtavlen for New York Islanders. New York-holdet havde en god indledning på sæsonen, men har hængt i bremsen i et stykke tid, og er faldet helt ned som det næstdårligste hold i hele NHL.

Natten til fredag tabte Islanders med 1-5 ude til Saint Louis Blues.

Frans Nielsen assisterede ved Islanders' udligning til 1-1 kort inde i anden periode. Det var danskerens point nummer 23 i 29 kampe. Lige som holdet er hans Frans Nielsens pointproduktion faldet på det seneste.

Lars Eller og Montreal kan til gengæld glæde sig over succes. Danskeren lavede ingen point, men Montreal Canadiens vandt hjemme med 2-1 over Boston, og spillede sig op på førstepladsen i Atlantic Division.

 

/ritzau/

 

Dagens Gossip