Forsikringen dækker ikke tyveri af Rasmus' bil: Han gav selv nøglerne til biltyvene

Det blev noget mere omstændigt at få solgt bilen, end den unge familiefar Rasmus Sivert havde regnet med.

Først satte han sin Volkswagen Passat til salg på hjemmesiden til samme formål, bilbasen.dk. 

Salget så ud til at lykkes, da et par troppede op hos ham søndag og virkede interesserede i køretøjet. Det skriver sn.dk.

Parret spurgte, om de måtte få en prøvetur i deres muligvis kommende bil, hvilket Rasmus flinkt tillod dem. Nøglerne blev overdraget, men det blev desværre det sidste, han så til bilen den dag, fordi parret stak af med køretøjet.

Læs også: Stangstiv kvinde stjal politibil - med to betjente på bagsædet

Rasmus tyede til Facebook, hvor han skrev et opslag og efterlyste tyvene.

- Jeg gav et signalement af manden på forummet, og der var med det samme nogen, der genkendte ham. Vi satte opslaget på klokken 22.00 og klokken 00.00 kendte vi navnet på både manden og hans kæreste, siger Rasmus Sivert til sn.dk.

Mandag morgen fik han et tip om en adresse på manden, men personen bag tippet forlangte 5.000 kroner i findeløn, hvilket Rasmus gik med til. Det gav heldigvis pote.

Mandag formiddag kunne politiet anholde manden, der først stak af fra politiet, dernæst opgav et falsk cpr-nummer til betjentene, og til sidst oven i købet viste sig at være påvirket af stoffer. 

Læs også: Se, hvad biltyven skrev til 52-årig mand

Den ene tyv viste sig at være en 26-årig mand fra Kalundborg, der nu er anholdt for at køre i påvirket tilstand og derudover er sigtet for tyveri af bilen samt for tyveri af nummerplader, da de nummerplader, der var på bilen, var stjålet andetsteds.

Et uheld kommer dog sjældent alene, og Rasmus står nu selv tilbage med regningen for bilen, som tyven i mellemtiden har ændret en del ting ved, og som derfor skal ændres tilbage til udgangspunktet, før Rasmus kan sælge bilen.

Forsikringen vil dog ikke dække regningerne forbundet med tyveriet, da de kalder det en bortkomst og ikke et tyveri, fordi Rasmus selv overlod nøglerne til tyvene.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip