Forslået Fuglsang: Klar til angreb hvis kroppen vil

Det var en vingeskudt Jakob Fuglsang, der trillede over målstregen på torsdagens 2. etape til Aarhus i cykelløbet Post Danmark Rundt.

Et styrt tidligere på etapen havde resulteret i smerter i håndled og albue. Men før starten på 3. etape, der tog sin begyndelse i Skanderborg fredag klokken 12.40, var det en langt mere smilende og optimistisk dansker, der sad på cyklen.

- Håndleddet virker ikke til at være så beskadiget, som vi først antog torsdag. Jeg har haft en masse is på det, og det har hjulpet på det. Lige nu er det ryggen, jeg mærker mest til, siger Fuglsang.

Selvom han kan mærke til smerterne efter styrtet i både Tour de France tidligere på sommeren og på torsdagens etape, så vil forhåndsfavoritten ikke afvise angreb på fredagens afslutning, hvor særligt Kiddesvej-bakken er en frygtet stigning.

- Hvis jeg har, hvad der skal til i benene, så slår jeg ikke ud, og så vil jeg forsøge at køre en så god etape, som jeg kan. Jeg har jo tidligere haft gode erfaringer med Kiddesbakken, så jeg ser frem til afslutningen og håber, at kroppen vil være med.

Fuglsang ligger stadig til i klassementet med 11 sekunder op til den førende danske rytter, Magnus Cort (Team Cult Energy).

3. etape slutter i Vejle efter en tur på 176 kilometer fra Skanderborg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip