Forsvundet i 19 dage: Hvor er Jens Peter?

53-årige Jens Peter Taulborg Madsen fra Varde er som sunket i jorden. Ingen har set ham i de 19 dage, der er gået, siden han cyklede fra sit hjem for at købe cigaretter.

Jens Peter Taulborg Madsen var op til sin forsvinden psykisk ustabil og havde snakket om, at han gerne ville bo i skoven, sådan som man har hørt traumatiserede krigsveteraner gøre.

Nu viser det sig, at han rent faktisk fik købt cigaretter på Statoil-tanken på Sønderbro i Varde den dag ca. kl. 16. Men hvor han er cyklet hen bagefter, er fortsat et mysterium.

Læs også: Det var ikke Jens Peter Taulborg Madsen, vidner så i går

Politiet har siden ledt efter ham med hunde og helikopterer, og de har især fokuseret eftersøgningen på nærliggende skove. Også frivillige har ledt efter ham.

Jens Peter Taulborg Madsen er 180 cm høj og veltrænet. Han har kort, gråt hår og mørkt, kortklippet skæg. Ved sin forsvinden var han iført hvide kondisko, blå cowboybukser, kort sort softshell-jakke og en mørkegrå kasket. Han cyklede på en ny sort herrecykel af mærket Centurion Basic med stelnummer WAK 42162 G.

Politiet vil gerne høre vidner på telefon 114.

Se de nye overvågningsbilleder af Jens Peter Taulborg Madsen herunder.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip