Frank efter sejr: Et skridt i den rigtige retning

Brøndby vandt søndag med 1-0 i Alka Superligaen, da det på Sydbank Park i Haderslev lykkedes gæsterne at besejre Sønderjyske.

Cheftræner i Brøndby, Thomas Frank, er glad for sejren, og at det lykkedes hans mandskab at holde nullet for fjerde kamp i træk.

- Det var en moden indsats af holdet og endnu et skridt i den rigtige retning. Desuden var det fjerde clean sheet i streg, så der er rigtig mange gode ting at tage med videre, siger han.

Thomas Frank mener, at opgøret kunne deles op i to. I første halvleg var han tilfreds med det offensive, mens han i anden halvleg så en god defensiv indsats.

- Det var to forskellige halvlege. Første halvleg var meget åben, og jeg syntes, vi var farlige hver gang, vi kom op i deres ende. Vi må dog også sige, at vi gav for store chancer og muligheder væk i omstillingerne.

- I anden halvleg gav vi efter min betragtning ikke nogen store chancer væk, og vi forsvarede os aggressivt og koncentreret, siger han.

Midtbanespiller i Brøndby, Christian Nørgaard, var efter kampen glad for de tre point, som han mener blev hentet på baggrund af en god mentalitet.

- Vi kom godt ind i kampen og havde nogle fine muligheder. Vores energi og aggressivitet var god, og vi kæmpede virkeligt for hinanden inde på banen. Vi viste den rette mentalitet, og det gør, at vi nu står med tre point, siger Christian Nørgaard.

Han benytter også lejligheden til at hylde sin holdkammerat i målet, Lukas Hradecky, som han mener, spillede en afgørende rolle i dag.

- Vi havde i dag en fantastisk målmand, der havde flere fremragende redninger, siger Christian Nørgaard.

Brøndby stryger med sejren op på tredjepladsen i Superligaen. Næste opgør er en hjemmekamp, hvor oprykkerne fra Hobro kommer på besøg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip