Frankfurt skiller Brøndby-kvinder ad i CL-semifinale

Hvis Brøndbys kvindefodboldhold drømte om en plads i Champions League-finalen inden første semifinaleopgør mod 1. FFC Frankfurt i Tyskland, så blev den drøm effektivt aflivet af de tyske kvinder.

1. FFC Frankfurt har siden grundlæggelsen i 1998 været blandt Europas absolut bedste klubber, og det beviste holdet i den grad mod Brøndby.

De stærke tyskere knuste kvinderne fra den københavnske vestegn med hele 7-0 i det første opgør søndag.

Tyskerne dominerede kampen fra start til slut, og allerede ved pausen var kampen reelt afgjort med 4-0 til hjemmeholdet på to mål af Célia Sasic, et af Dzsenifer Marozsan og et selvmål af Brøndbys Rikke Sevecke.

Straks efter pausen slukkede Frankfurt eventuelle Brøndby-forhåbninger om at genskabe lidt spænding.

Tyskernes anfører Simone Laudehr gjorde det til 5-0 efter cirka et minut, og efter godt en time blev også 6-0, da Sasic fuldbyrdede sit hattrick.

Men Sasic var ikke færdig. 20 minutter før tid gjorde hun det også til 7-0, og det lignede næsten barmhjertighed fra tyskernes træner, da Sasic blev taget ud efter 75 minutter.

Der blev da heller ikke scoret yderligere, og Brøndby kan rejse hjem fra Tyskland med en voldsom fodboldlektion i kufferten.

Dermed ligner det en ekspeditionssag for Frankfurt at klare sig igennem returkampen i Brøndby, hvor danskerne omvendt skal forsøge at pynte på resultatet.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip