Frankrig har meget at forbedre mod Danmark

Siden det franske landshold i 2014 tabte 0-1 til Tyskland i VM-kvartfinalen, har det ikke tabt en kamp, men den stime ødelagde Brasilien i torsdagens venskabskamp i Paris.

Et veloplagt brasiliansk mandskab vandt 3-1, og det var første gang i 22 kampe, at franskmændene lukkede tre mål ind.

- Vi gjorde vores bedste. Det er tydeligt, at vi stadig har meget at forbedre, siger Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, til nyhedsbureauet Reuters.

Frankrig var uden en skadet Paul Pogba på midtbanen, og Juventus-stjernen var savnet på Les Bleus' midtbane.

Moussa Sissoko, som til dagligt spiller i Newcastle, havde mere end svært ved at udfylde Pogbas plads, og det resulterede i, at Frankrigs forsvar flere gange kom på overarbejde.

Frankrig havde flere chancer til at udligne til 2-2, men heller ikke Karim Benzema og de andre offensive kræfter ramte niveauet på dagen, og i stedet for en udligning blev det til 1-3.

- Vores modstanders kvalitet tvang os til at forsvare meget, og vi måtte arbejde hårdt for at vinde bolden, og så betalte vi dyrt ved at mangle skarphed foran deres mål, siger Deschamps.

På de to back-positioner havde Deschamps til kampen valgt Patrice Evra og Bacary Sagna, men de to kunne ikke matche deres direkte modstandere Willian og Oscar, som begge var involverede i alle Brasiliens tre mål.

Brasiliens mål blev scoret af Oscar, Neymar og Luiz Gustavo.

Generelt havde Frankrigs landshold en dårlig aften, men spillerne er indstillede på at lægge kampen bag sig og arbejde videre på de gode resultater, som holdet har lavet op til kampen mod Brasilien.

- At starte året med et nederlag er aldrig godt, men det er jordens undergang, siger den franske midtbanespiller Mathieu Valbuena.

Frankrig er vært for EM i 2016 og skal derfor ikke kvalificere sig til turneringen. I stedet spiller franskmændene en række venskabskampe og møder i den næste kamp Danmark.

Kampen spilles søndag aften i Saint Étienne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip