Frans Nielsen misser straffeslag i Islanders-nederlag

New York Islanders ligger lunt i svinget til en plads i playoffs i NHL, men natten til onsdag dansk tid tabte holdet med danske Frans Nielsen hjemme med 2-1 til Minnesota Wild efter en straffeslagskonkurrence.

Frans Nielsen er kendt som en af ligaens bedste på straffeslag, men danskeren brændte sammen med Kyle Okposo og John Tavares holdets tre forsøg. Da Zach Parise udnyttede et af udeholdets forsøg, kunne Minnesota rejse hjem med en vigtig sejr.

Begge hold ligger fortsat til at gå i slutspillet, men de er presset af flere hold.

Generelt var det en skidt dag for danskerne i NHL.

Både Montreal Canadiens med Lars Eller på isen og Anaheim Ducks med målmand Frederik Andersen på bænken led nederlag til henholdsvis Nashville Predators og Columbus Blue Jackets.

Frederik Andersen var tidligere på sæsonen fast mand i Anaheim-målet, men danskeren bliver nu presset hårdt af John Gibson, som også mod Columbus Blue Jackets stod mellem stængerne.

I forrige kamp blev Andersen flået ud efter 10 minutter og erstattet af Gibson efter at have indkasseret tre mål på syv skud. Måske nederlaget natten til onsdag kan give Andersen chancen igen.

Jannik Hansen var eneste dansker med en sejr i denne runde. Hjemme mod Winnipeg Jets vandt han sammen med Vancouver Canucks 5-2.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip