Frans Nielsen runder milepæl i NHL-storsejr

Frans Nielsen rundede natten til søndag dansk tid nogle imponerende tal i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Mål nummer 100, assist nummer 200 og dermed samlet set 300 point i NHL i karrieren. Det er status, efter at Frans Nielsen var med til at sikre New York Islanders en 6-3-sejr hjemme over San Jose Sharks.

Frans Nielsen fuldendte målorgiet i Barclays Center i New York med kampens sidste mål til slutresultatet 6-3 til stor underholdning for størstedelen af de 11.577 tilskuere.

San Jose Sharks havde satset offensivt og taget målmanden Alex Stalock ud for en ekstra markspiller tre minutter før tid, og det udnyttede Frans Nielsen til elegant at drible forbi en modstander og score i det tomme bur.

Inden da havde Frans Nielsen også assisteret ved New York Islanders' vigtige 3-3-udligning i anden periode, som bød på hele fem mål.

31-årige Frans Nielsen har spillet i NHL siden 2006/07-sæsonen og blev 6. januar 2007 den første dansker til at få debut i ligaen. Det var Frans Nielsens første scoring i denne sæson.

San Jose Sharks var både foran 1-0, 2-1 og 3-2, men New York Islanders blev ved med at kæmpe sig flot tilbage i kampen.

Efter fire sejre i træk indkasserede San Jose Sharks dermed sit første nederlag i denne sæson, mens New York Islanders nu har vundet tre ud af fem kampe.

Endnu bedre er det gået for Lars Eller og Montreal Canadiens, som hjemme vandt 4-1 over Detroit Red Wings.

Med seks sejre i træk har Canadiens fået den bedste sæsonstart i klubbens 106 år lange historie.

/ritzau/

 

Dagens Gossip