Fransk veteran jagter Valverde: Jeg vil være nummer to

24/07/2014 15:54

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Efter en stærk indsats på Tourens 17. etape har den franske veteran Jean-Christophe Peraud sat næsen op efter at vifte Alejandro Valverde (Movistar) af andenpladsen, da det bliver for svært at slå den førende rytter Vincenzo Nibali (Astana).

- Det er klart, at jeg nu går efter andenpladsen, og det er mit mål at hente noget tid i dag eller på enkeltstarten lørdag, siger Peraud.

Franskmanden fra AG2R er på fjerdepladsen 42 sekunder efter spanieren fra Movistar, og onsdag hentede Peraud 49 sekunder på Valverde.

- Vi må se. Den slags kan man ikke tale sig ud af, jeg skal også have benene til at gøre forskellen i dag. Vi sidder inde i bussen og snakker om, hvad vi skal gøre, men taktikken bliver altid lagt undervejs som løbet udvikler sig.

Den 37-årige franskmand har de seneste etaper ligget i tæt duel med Thibaut Pinot (FDJ) og holdkammeraten Romain Bardet.

På 17. etape nåede han målet sammen med Vincenzo Nibali, og næsten et minut på Pinot, som nu blot er otte sekunder foran ham i det samlede klassement.

- Jeg er godt tilfreds med situationen, selvom jeg selvfølgelig hellere havde været foran ham end bagefter, siger Peraud.

/ritzau/