Frasier-stjerne tilgiver sin søsters morder

Skrevet af admin

|

31/07/2014
Da hans søster for snart 40 år siden blev kidnappet og senere fundet dræbt, styrtede verdenen i grus for den nu vidt berømte skuespiller Kelsey Grammer, der især er kendt for sin rolle i tv-serien "Frasier".Morderen - en mand ved navn Freddie Glenn - stod også bag to andre mord, og siden da har han siddet i fængsel.Men Freddie Glenn har nu anmodet om at blive prøveløsladt, hvilket har resulteret i en høring, hvor også Kelsey Grammer fik lov at give sit besyv med via video. Det skriver avisen Denver Post på sin hjemmeside.Skuespilleren, der således ikke fysisk var til stede ved høringen, vil dog ikke have, at morderen blive løsladt. - Jeg accepterer, at du angrer din gerning. Men jeg skal leve med tragedien hver eneste dag, sagde Grammer til morderen ifølge avisen.Freddie Glenn undskyldte overfor skuespilleren og fortalte, at det var lang tid siden, han havde begået ugerningerne.- Jeg accepterer din undskyldning. Jeg tilgiver dig. Men jeg kan ikke bakke op om, at du bliver løsladt. At støtte det, ville være at svigte min søster, sagde Kelsey Grammer under retssagen.Beslutningen om, hvorvidt Freddie Glenn bliver prøveløsladt, er endnu ikke taget.Newspaq

Dagens topnyheder

Da hans søster for snart 40 år siden blev kidnappet og senere fundet dræbt, styrtede verdenen i grus for den nu vidt berømte skuespiller Kelsey Grammer, der især er kendt for sin rolle i tv-serien "Frasier".

Morderen - en mand ved navn Freddie Glenn - stod også bag to andre mord, og siden da har han siddet i fængsel.

Men Freddie Glenn har nu anmodet om at blive prøveløsladt, hvilket har resulteret i en høring, hvor også Kelsey Grammer fik lov at give sit besyv med via video. Det skriver avisen Denver Post på sin hjemmeside.

Skuespilleren, der således ikke fysisk var til stede ved høringen, vil dog ikke have, at morderen blive løsladt.

- Jeg accepterer, at du angrer din gerning. Men jeg skal leve med tragedien hver eneste dag, sagde Grammer til morderen ifølge avisen.

Freddie Glenn undskyldte overfor skuespilleren og fortalte, at det var lang tid siden, han havde begået ugerningerne.

- Jeg accepterer din undskyldning. Jeg tilgiver dig. Men jeg kan ikke bakke op om, at du bliver løsladt. At støtte det, ville være at svigte min søster, sagde Kelsey Grammer under retssagen.

Beslutningen om, hvorvidt Freddie Glenn bliver prøveløsladt, er endnu ikke taget.

Newspaq