Fredericia: Parkering med beboerlicens i bymidten udvides

 Teknisk Udvalg i Fredericia Kommune har besluttet, at området, hvor borgere med beboerlicensen må parkere tidsubegrænset, skal udvides.

Siden betalt parkering, på udvalgte p-pladser, i bymidten blev indført, i november sidste år, har brugere af licensen, siden januar, kunne parkere ubegrænset inden for en given zone på de omkringliggende pladser og kantstensparkering, hvor der generelt er tidsbegrænset til to og tre timer.

En zone, der ikke nødvendigvis dækker over licensbrugerens bopæl.

- Vi har fået henvendelser fra borgere, der har undret sig over, hvorfor de med beboerlicensen ikke kan parkere tidsubegrænset der, hvor de bor. Derfor har vi besluttet at udvide zonen til også at omfatte licensbrugernes bopæl. Med beslutningen håber vi, at tilfredsheden blandt borgerne vil stige, og at færre derved vil bryde reglerne for parkering, siger Formand for Teknisk Udvalg Mads Lund.

Beslutningen sendes nu videre til byrådet til vedtagelse.

På fredericiaparkering.dk kan du læse mere om den nye zone for beboerlicens i Fredericia bymidte og se, om den omfatter din bopæl.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip