Frustrerede Hobro: En klokkeklar dommerfejl

Få sekunder før kampens dommer, Dennis Mogensen, gjorde sig klar til at fløjte kampen mellem Hobro og Esbjerg af, nåede han lige at tildele Esbjerg et tvivlsomt straffespark.

Nicki Bille scorede sikkert på straffesparket til slutresultatet 2-2, men i Hobro-lejren er man langt fra enige med dommeren i, at Jonas Brix-Damborg havde en arm på bolden i feltet.

- Det er mig en gåde, hvordan det kan lade sig gøre på det her niveau, det må jeg bare sige, siger en frustreret anfører Mads Justesen.

- Det er en klokkeklar dommerfejl, som vi blev vanvittig frustrerede over. Det kostede os sejren, og derudover koster det os to karantæner til næste kamp, siger han med henvisning til de efterfølgende gule kort.

Anføreren bliver bakket op af Jonas Brix-Damborg, der slet ikke forstår, hvorfor dommeren dømte det kontroversielle straffespark.

- Der er vist mere end marginaler, der går imod os. I dag var det dommeren, det tør jeg godt sige. Han var under niveau, siger Jonas Brix-Damborg.

Kampen blev fløjtet af umiddelbart efter situationen, og efter Dennis Mogensen havde set tv-billederne, så var han klar i sin melding.

- Den vurdering, jeg tog i kampen, den holder jeg stadig ved, efter jeg har set tv-billederne. Jeg ser ingen anledning til andet. Så jeg holder fast ved, at der var straffe.

- Jeg får den ikke ind fra linjedommeren, jeg ser den selv. Min vinkel i situationen er rigtig god, og det bekræfter tv-billederne også. Jeg ser den 100 procent, siger Dennis Mogensen.

Efter kampen var der heftige diskussioner blandt spillere og ledere fra de to hold.

På Hobro-bænken gjorde kendelsen ekstra ondt, fordi holdet var på vej mod en tiltrængt sejr.

- Der er nogle frustrationer, som vi har svært ved at få ud af kroppen. Det kan man ikke bare sove på, og så er det glemt i morgen. Der skal arbejdes på den her, siger cheftræner, Jonas Dal.

Hobro er med resultatet stadig sidst i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip