Frustreret Chelsea-stjerne: Jeg skal gøre det hele selv

Kritikken af den engelske storklub Chelsea har været hård efter flere ultradefensive kampe i den senere tid.

Og efter nederlaget til Atlético Madrid og afskeden med Champions League onsdag aften erkender kreatøren Eden Hazard, at spillet lader noget tilbage at ønske frem ad banen.

- Jeg er trist, men man må respektere logikken, for Atlético Madrid fortjente at komme videre. Chelsea er ikke skabt til at spille fodbold. Vi er gode på kontraangreb - lidt ligesom Real Madrid var mod Bayern München, siger Eden Hazard ifølge The Guardian.

Han forklarer, at Atléticos udligning til 1-1 lige før pausen i onsdagens kamp gjorde ondt. Det tvang nemlig Chelsea til at forcere i anden halvleg, og det magtede holdet ikke.

- Vi kunne ikke gøre en forskel efter pausen. Tit skal jeg gøre det hele selv, og det er ikke let. Det var en svær kamp, og den skal vi lære af med henblik på næste år, siger Eden Hazard.

Manager José Mourinho er blevet kritiseret for sin efterhånden berygtede taktik, der er blevet sammenlignet med at parkere en bus foran eget mål.

Den har dog vist sig vellykket - både mod Liverpool i søndags og fire dage tidligere i den første kamp mod Atlético, hvor Chelsea begge gange formåede at holde målet rent.

Det lykkedes ikke at gentage kunststykket onsdag aften, selv om Mourinho indledte kampen med seks forsvarsspillere i startopstillingen.

Atlético Madrid vandt 3-1 og kvalificerede sig til Champions League-finalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip