Frustreret far sætter sine børns trampolin til salg med bitter annoncetekst

- Mine børn er nogle møgunger.

Sådan indleder en frustreret far en annonce på Craigslist, der svarer til USA's Blå Avis.

Læs også: Beslutsomt barn fyrer sin barnepige: Se her hvorfor

Han har sat sin havetrampolin til salg, efter hans børn ikke har brugt den i to år. Og annonceteksten vil nok få mange forældre til at klukgrine genkendende til situationen:

- De tryglede. Plagede. Sagde, at de ville bruge den HVER dag. At vores hus ville være stedet, hvor alle ville hænge ud. Vi havde boblebad. Og en basketball-bane. Og et ildsted. Og en hængekøje. Men hvis vi havde den her, ville vi være rockstjerner. Desuden skyldte jeg dem mindst det her, nu hvor jeg havde ødelagt deres liv ved at flytte dem hertil i femte klasse. Helt ærligt, far.

Læs også: Søn holder sit barndoms-løfte: Overrasker far på hans fødselsdag

- Så jeg gav mig. Og købte den. Og jeg byggede den. Og den første aften hoppede de. Så så jeg fra mit vindue, mens sommeren blev til efterår, efterår blev til vinter, og snebyger dalede, og snemænd skød op, regnen silede ned, og blomster sprang ud, og forår blev til sommer, og jeg kiggede stadig fra vinduet, ventende på at nogen, hvem som helst, skulle bruge den forbandede trampolin bare en enkelt gang. For himlens skyld, bare én gang.

- Mine børn er nogle møgunger.

- Så efter to år, hvor jeg har siddet i mit vindue og stirret ud som en uhyggelig, gammel nabo, sælger jeg den for at gøre plads til gardeniaer eller tomatplanter eller et havefængsel til tre gnavne teenagere.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip