Fyns Politi frigiver navnene på savnede fynske mænd

 

Fyns Politi frigiver nu navnene på de tre mænd, der siden lørdag har været savnet, efter deres sejlbåd blev fundet drivende tom rundt i Biscayen ud for den franske kyst.

 

De tre mænd, der alle bor i Odense er Jakob Wind-Hansen, 54 år, Jonas Benjamin Duelund, 34 år og Nguyen Tam Khuu, 33 år.

 

De tre var ombord på en 10 meter sejlbåd af typen trimaran Multi Hull, da den forliste. Båden var ejet af den ene af de tre savnede, i følge Fyns Politis oplysninger var der tale om en meget erfaren sejler.

 

I båden fandt de franske myndigheder papirer med navn og adresse på to af mændene - nemlig den 54-årige Jakob Wind Hansen og den 34-årige Jonas Benjamin Duelund. Det førte lørdag til en henvendelse til Søværnets Operative Kommando, der samme aften kontaktede Fyns Politi. Derefter iværksatte Fyns Politi en eftersøgning af de to mænd hos deres familier og på deres bopæl.

 

Mandag henvendte et familiemedlem til den sidste af de savnede, den 33-årige Nguyen Tam Khuu, sig til Fyns Politi, fordi den 33-årige, der skulle være ankommet til Billund Lufthavn den 30. september, aldrig dukkede op.

 

Fyns Politi er fortsat i kontakt med de franske myndigheder om sagen og har i øjeblikket ikke yderligere kommentarer.

 

Dagens Gossip