Fynsk skoleleder klædte små drenge af til morgensamling: Truede med at klippe deres tissemænd af med saks

Morgensamlingen på privatskolen Strandmølleskolen i Assens udviklede sig meget uheldigt den 17. december sidste år.

Det skriver DR Fyn.

To vidner beretter overfor mediet, hvordan skolens leder, Anders Storebjerg, klædte to af drengene fra de yngste klasser af til morgensamlingen, som en del af et underholdningsindslag.

Derefter sagde skolelederen angiveligt, at han ville klippe de to drenges tissemænd af.

Indslaget var tilsyneladende et udfald af, at skolen i december i sjov havde indført et ‘nissepoliti’, hvor eleverne skulle have en straf, hvis de ikke havde nissehue på i skole.

Derfor blev de to drenge som straf til morgensamlingen den 17. december kaldt op på scenen og bedt om at hoppe ned i hver sin sorte affaldssæk, skriver DR Fyn.

Derefter tog Anders Storebjerg drengenes tøj af, og stak en saks ned i sækkene, mens han truede med at klippe deres tissemænd af.

Efterfølgende fik drengene sækkene af igen, og stod derfor foran alle deres kammerater og skolens lærere, kun iført underbukser.

Overfor det fynske medie bekræfter næstformanden for skolens bestyrelse,Thomas Hald, forløbet. Han understreger, at bestyrelsen tager kraftigt afstand fra ‘den form for humor'.

Hændelsen har indtil videre ikke fået nogen konsekvenser for skolelederen Anders Storebjerg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip