Fyret United-manager får point i spansk debut

I april blev David Moyes fyret som manager i Manchester United. Lørdag aften indledte skotten trænerkarrieren i Real Sociedad i spansk fodbold med en 0-0-kamp ude mod Deportivo La Coruña i Primera Division.

Begge klubber kæmper om at komme væk fra nedrykningsstregen, og med resultatet har både Real Sociedad og Deportivo La Coruña 10 point - et point fra en nedrykningsplads.

51-årige Moyes overtog tidligere på måneden trænerjobbet i Real Sociedad fra Jagoba Arrasate, der blev fyret i begyndelsen af november efter en dårlig begyndelse på sæsonen.

I sommeren 2013 afløste Moyes legendariske Alex Ferguson i United, men Moyes formåede kun at være i klubben i knap en sæson, da han ikke kunne løfte den enorme arv fra landsmanden.

Manchester United sluttede på en skuffende syvendeplads i Premier League i sidste sæson. Før sit korte ophold i Manchester stod Moyes i 11 år i spidsen for Premier League-klubben Everton.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip