Fyrst Albert og fyrstinde Charlene skal være forældre

Fyrstedømmet Monaco får snart en lille ny tronfølger. Fyrst Albert II af Monaco og hans hustru, fyrstinde Charlene, venter deres første barn sammen, meddelelser parret fredag.

- Fyrst Albert og fyrstinde Charlene har den enorme glæde at meddele, at de forventer en lykkelig begivenhed, lyder det i meddelelsen.

Det er det første barn for den 36-årige tidligere konkurrencesvømmer Charlene Wittstock, som kommer fra Sydafrika. Hun venter et vinterbarn.

- Fødslen forventes at finde sted hen mod slutningen af i år, hed det i meddelelsen fra parret, som blev gift med pomp og pragt i Monaco tilbage i 2011.

Den lille ny i familien erstatter Alberts søster Caroline som nummer et i tronfølgen i det lille fyrstendømme.

Det er dog ikke første gang, at den 56-årige fyrst Albert bliver far. Han har tidligere anerkendt faderskabet til to børn, som ifølge nyhedsbureauet dpa dog ikke er i spil i tronfølgen, da de er født uden for et katolsk ægteskab.

Albert har en amerikansk-født datter, Jazmin, som nu er 22 år, og en yngre søn, Alexandre, fra et tidligere forhold med en Air France-stewardesse.

IOC-medlemmet Albert og Charlene mødte hinanden tilbage i 2000 i forbindelse med et svømmestævne, som Charlene Wittstock deltog i.

Fyrst Albert er søn af fyrst Rainier og den amerikanske filmstjerne Grace Kelly. Fyrstinde Grace omkom i 1982, da hun forulykkede i sin bil nær Monaco. Fyrst Rainier døde i 2005, hvorefter Albert blev monark.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip