Fyrværkerisnyd eller helt okay? Kunder raser over T. Hansen

Kunder raser lige nu over en type raketter, som firmaet T.Hansen sælger. Disputsen skyldes, at en bruger på facebook, Theis Kleven, uploadede et billed af en oversavet raket – en Super Nova 5 tommer raket.

Billedet viser, at raketten, der sælges som en fem tommer raket, indeholder en god portion luft i stedet for krudt. Indholdet i den store beholder svarer til to tommer krudt.

Det fik Theis Kleven til tasterne, hvor han skrev:

- Luksus med 5" kugleraketterne fra T.hansen! Betaler bare for luft, det ligemeget! Lad vær med at købe det lort, advarer han.

T.hansen har fået mange henvendelser om raketten, og svarer selv blandt andet:

- Det er ikke fup - og mange er glade. Tilmed kan man se vores fyrværkeri på video inden man køber, så man netop ikke bliver skuffet. Der har været efterspørgsel på en 4” og 5” gennem flere år som vi nu har efterkommet. Der må maksimalt være 75 gram NEM i en raket.

Problemet er med andre ord ifølge T.Hansen, at der af lovmæssige årsager ikke må være mere end 75 gram krudt i raketter, solgt i Danmark.

Skallen kan derfor være nok så stor, men indholdet har et maksimum af krudt på de samme 75 gram. Se T.Hansens uddybede svar i billedet nedenfor.

Hvad tænker du: Er det fup eller helt okay at sælge krudtet på denne vis?

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip