Gå ikke i skoven: Det kan være livsfarligt efter stormen

Gårsdagens storm har væltet træer og gjort skade på mange naturområder i Fredericia Kommune. Natur & Miljø advarer folk mod at tage på skovtur, da det kan være forbundet med livsfare.

- Mange steder er der store grene og træstammer, der er halvt brækket over. Ved det mindste lille pust, kan de pludselig give efter, og så er det altså livsfarligt at befinde sig under dem. Det kan selvfølgelig være fascinerende at besigtige skoven og naturområder og se, hvad stormen har forrettet, men det er ikke risikoen værd, understreger teamleder Carsten Pedersen fra Natur & Miljø.

Natur & Miljø går i gang med at rydde skov- og naturstier, men kan ikke på nuværende tidspunkt melde ud, hvornår oprydningsarbejdet er færdigt.

Under normale omstændigheder er det også tilladt at bevæge sig uden for stierne, og her kan det tage endnu længere tid, inden det igen er sikkert at færdes der.

- Jeg kan kun mane til forsigtighed. Brug din sunde fornuft og lad vær med at bevæge dig ud på ekspeditioner i skovene det næste stykke tid, lyder det fra Carsten Pedersen.

 

 

Dagens Gossip