Gadelysprojekt i Hedensted er halvvejs

Renoveringen af Hedensted Kommunes gadelys er nu nået halvvejs. I det to-årige projekt er der i år renoveret lys i Barrit, Stouby, Rårup, Hornsyld, Ørum/Daugård og Hedensted.

I 2013 renoveres gadelyset i resten af kommunen i byerne Ølsted, Løsning, Korning, Uldum, Rask Mølle, Tørring, Ølholm, Aale, Klakring, Juelsminde og Glud.

I de områder der står for tur, gentændes de slukkede lamper på boligvejene først når renoveringen i de enkelte områder er færdig. Dette vil ske løbende og være afsluttet med udgangen af 2013. Det er derfor nødvendigt at have lidt tålmodighed i disse byer en vinter endnu. I de områder, der er renoveret i år bliver de slukkede lamper tændt igen inden udgangen af året.

Det er EL:CON, der udfører renoveringsopgaven for Hedensted Kommune, og gennemførelse og tidsplan er udarbejdet i tæt samarbejde med Teknik & Miljø. Renoveringsarbejdet omfatter desuden opsætning af målerskabe, udskiftning af træ- og gittermaster, udskiftning af kviksølvlyskilder, optimering af tænde- og slukketidspunkter samt tænding af helslukkede lamper på boligveje.

Ud af kommunens 11.000 armaturer skiftes de 7200 til armaturer med LED-lyskilder. Ifølge aftalen opnår Hedensted Kommune en årlig besparelse på 2,1 millioner kWh.

 

 

Dagens Gossip