Galatasaray snupper tyrkisk pokal for næsen af Kjær

admin

424 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Simon Kjær og Fenerbahce måtte kigge langt efter den tyrkiske pokaltitel, da der torsdag aften blev spillet tyrkisk pokalfinale.

Arvefjenderne fra Galatasaray vandt finalen i Antalya med 1-0, da den tyske angriber Lukas Podolski scorede kampens enlige mål.

Der var både før og under finalen godt gang i både romerlys og fyrværkeri på lægterne, da opgør mellem de to lokalrivaler altid tiltrækker en hidsig stemning blandt klubbernes tilhængere.

Simon Kjær var vanen tro med i det centrale forsvar hos Fenerbahce, og danskeren havde muligheden for at udligne langt inde i kampens overtid, men flugteren fra Kjær endte uden resultat.

Opgøret rummede flere store navne, da Fenerbahce råder over blandt andre de to tidligere Manchester United-spillere Nani og Robin van Persie, mens Wesley Sneijder og Lukas Podolski hører til blandt de prominente navne hos Galatasaray.

Netop Podolski var på pletten, da han efter en halv time bragte Galatasaray foran 1-0.

Jason Denayer sparkede et hjørnespark, og her kom Nani ikke op til tyskeren, som pandede bolden i mål i en situation, hvor Simon Kjær ikke var direkte involveret.

Pokaltriumfen er tiltrængt i Galatasaray, som sluttede på en sjetteplads i den bedste tyrkiske række i denne sæson, mens Fenerbahce tog andenpladsen efter Besiktas, der vandt det tyrkiske mesterskab.

/ritzau/