GamePad: Brug mobilen som en rigtig spilkonsol

Telefonen sættes i holderen på GamePad-controlleren, hvorefter du kan styre spillet, præcis som du ville gøre foran din X-Box eller PlayStation. Holderen kan håndtere enheder fra 4 til 6.3 tommers størrelse.

Denne spilgadget virker med alle mobilenheder, som kører Android 4.1 eller nyere, men er optimeret til brug med Samsungs Galaxy-enheder med Android 4.3 og frem. Det kan eksempelvis være Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy S4.

35 spil – flere kommer

Parringen med mobilen sker via NFC, mens kommunikationen varetages af en Bluetooth forbindelse. Det er altså også muligt at bruge GamePad trådløst til styring af spil, mens ens telefon er sat til en ekstern skærm via et kabel.

Samsung har udviklet en app til GamePad, hvorfra brugeren kan søge efter, og købe spil, som passer til brug med den mobile spil-controller.

Der er ved lanceringen omkring 35 spil, der fungerer med Samsung GamePad. Blandt andet Modern Combat 4 og Need for Speed Most Wanted. I 2014 kommer der flere spil, som gør brug af controlleren.

Samsung GamePad vejer 195 gram og måler 137.78 x 86.47 x 31.8 mm.

På vej til Danmark

Samsung har ved flere lejligheder vist deres smartphone GamePad frem, og MereMobil.dk har haft mulighed for, at prøve produktet live.

Der er ingen tvivl om, at hvis man er spilentusiast og træt af skærmbetjening, er Samsungs nye produkt, en oplagt gave til en selv. Særligt også fordi, at den ikke udelukkende kan bruges med Samsung-produkter.

Samsung har udsendt en international pressemeddelelse på produktet, og gennem kilder i mobilbranchen erfarer MereMobil.dk, at en lancering af GamePad også vil ske i Danmark.

Det præcise tidspunkt samt pris er aktuelt ukendt.

 

Dagens Gossip