Gandalf svinger tryllestaven over frieri

I "Ringenes Herre" hjalp han hobbitten Frodo med at smide ringen i Dommedagsbjerget, men i dag hjælper han i stedet en instruktør med at sætte ringen på fingeren.

Skuespilleren Ian McKellen, der spillede troldmanden Gandalf i "Ringenes Herre"-trilogien, svingede sin tryllestav og kastede magi over et frieri mellem instruktøren Brett Lotriet Best og hans kæreste Khalid Shawwa.

I videoen holder Brett Lotriet Best et skilt op for at fri til kæresten Khalid Shawwa, der er kæmpe fan af filmserien "Star Trek" og i særdeleshed skuespilleren Patrick Stewart, der spiller med i rumfilmene.

På skiltet, som Best holder op, står der: "Vi ved alle sammen, hvor vild du er med "Star Trek's" kaptajn Jean-Luc Picard (spillet af Patrick Stewart, red.). Så jeg har været hele galaksen igennem for at finde Patrick Stewart, og endelig fandt jeg i stedet hans bedste ven, som kunne hjælpe mig".

Videoen skifter så over til "Ringenes Herre"-stjernen Ian McKellen, der kigger direkte ind i kameraet og siger:

"Khalid, jeg har både gode og dårlige nyheder til dig. Den dårlige nyhed er, at Patrick Stewart er gift og optaget - med mig," joker McKellen i videoen og fortsætter hjælpe-frieriet:

"Nej, pjat, jeg viede ham faktisk (med hans kæreste Sunny Ozell, red.). Den gode nyhed er imidlertid, at Brett er ledig på markedet. Så tænk over det. Gør, hvad der føles rigtigt," siger den 75-årige troldmand.

Videoen klipper tilbage til Best, der holder et skilt op, hvor slutter frieriet med ordene: "Vil du gifte dig med mig? Jeg vil gerne udforske universet med dig."

De to skuespillere Ian McKellen og Patrick Stewart er bedste venner og har spillet sammen flere gange på teatret og i "X-Men"-filmene.

Se Ian "Gandalf" McKellen svinge tryllestaven og kaste magi over frieriet her: https://www.youtube.com/watch?v=Ht4qFFwFEb0

 

Dagens Gossip