Gangnam-stjerne i fornemt selskab på ny sang

Den storrygende stjerne-rapper Snoop Lion og K-pop-stjernen PSY, som storhittede med nummeret "Gangnam Style" kunne virke som et temmelig usandsynligt match. Men det er de tilsyneladende ikke, da et samarbejde mellem de to stjerner netop er blevet bekræftet af PSY's pladeselskab YG Entertainment, skriver Billboard.

Det er stadig uvist, hvor langt samarbejdet mellem PSY og Snoop Lion, der tidligere kaldte sig Snoop Dogg, rækker, men indtil videre er det bekræftet, at rapperen medvirker i en PSY-video. I videoen spiller de to stjerner blandt andet pool og besøger en karaokebar sammen, hvor de danser med en middelaldrende kvinde.

Desuden har PSY's pladeselskabet annonceret, at Snoop Dogg på en eller anden måde har taget del i tilblivelsen af PSY's kommende album.

Popfænomenet PSY har i to år taget prisen for den mest viste video på Youtube med henholdsvis "Gangnam Style", som blev set 1,88 milliarder gange  og "Gentleman", som er blevet vist 627 millioner gange.

Se et billede af de to stjerner på PSYs Twitter-profil her: https://twitter.com/psy_oppa/status/423069121006145536/photo/1

Newspaq

 

Dagens Gossip