Gennem et år hørte naboerne skænderier fra lejligheden: Nu er der stille

Han var typen, der var venner med hele klassen og som elskede at spille stikbold. Men det seneste års tid blev hans liv stadig mere ustabilt, og i slutningen af august døde den 10 år gamle dreng i Oslo, tilsyneladende af sult.

Det skriver vg.no.

Drengens mor, en kvinde i 30'erne er anholdt og vil de næste otte uger bliver overvåget i døgndrift af psykiatere, så man kan slå fast, om hun er tilregnelig eller ej.

Læs også: Forældre sultede spædbarn ihjel: 150 fremmede gav hende en rørende begravelse

Drengen boede den første del af sit liv med moderen og tre generationer af familien. Men for et års tid siden flyttede han, moderen og bedsteforældrene sammen med drengens moster i en lejlighed.

Her begyndte naboerne hurtigt at klage over larm fra lejligheden - der blev hørt højlydte skænderier, skrig og dunke-lyde. De klagede gentagende gange til boligforeningen, og nogle meldte det også til børneværnet, der af ukendte årsager henlagde sagen.

Læs også: “Jeg er ikke en dårlig mor”: 13-årig fundet bevidstløs af druk

Drengen var meget syg op til sommerferien, og efter sommerferien var han sygemeldt de to første uger. I slutningen august døde drengen, og moderen tilkaldte en ambulance.

Moderen og drengen har tilsyneladende været alene hjemme hele sommeren, mens resten af familien har været bortrejst. Politiet forsøger nu at kortlægge, om andre har set drengen i tiden op til hans død.

Drengen blev begravet 2. september.

 

Dagens Gossip