Gerrard om sin dyre fejl: Den værste tid i mit liv

Liverpool-anfører Steven Gerrard har været igennem den værste periode i sit liv de seneste tre måneder efter en kostbar fejl i slutningen af sidste sæson i Premier League.

Liverpool styrede mod det engelske mesterskab, men i tredjesidste spillerunde i slutningen af april gik det galt, da holdet på hjemmebane tabte 0-2 til Chelsea, og så stak Manchester City af sted med titlen.

Steven Gerrard lavede en stor brøler, da han gled på banen mod Chelsea ved scoringen til 1-0.

- Det har sikkert været de værste tre måneder i mit liv.

- Jeg har set det nogle gange nu, men jeg har faktisk ikke haft lyst til at pine mig selv mere ved at se det igen og igen og igen, siger Gerrard ifølge The Telegraph på et pressemøde i forbindelse med Liverpools USA-turné.

- Jeg følte smerten i omklædningsrummet efter kampen plus i ugerne og månederne efter.

- Jeg har tv hjemme i huset, og jeg læser aviser. Derudover er der de sociale medier, fortæller den 34-årige anfører.

- Når der sker sådan noget, så må man bare tage det som en mand. Tage imod slaget og acceptere, at det er sket. Man kan ikke ændre på det, siger Gerrard

Han er nået frem til, at fejlen kunne være sket for alle og enhver.

- Det er ikke sådan, at jeg mistede min markering ved et frispark. Jeg har ikke brændt et straffespark. Jeg har ikke lavet en dårlig aflevering eller en fejl. Derfor er det så ondt.

- Alle personer i hele verden glider på et tidspunkt i livet. Måske op ad nogle trapper, på gulvet eller noget tredje. I mit tilfælde skete det på banen i et uheldigt øjeblik.

- Efter 38 kampe er der meget, der afgør, om man vinder ligaen eller ej. Det her skete på et meget afgørende tidspunkt, og det må jeg tackle. Det vil jeg også gøre, siger Steven Gerrard.

Midtbanespilleren var tidligere på sommeren med England til VM i Brasilien, hvor holdet måtte rejse hjem efter gruppefasen. Gerrard valgte efterfølgende at annoncere, at han indstiller landsholdskarrieren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip