Gift mand besøger læge efter blod i urinen - årsagen overrasker alle

Skrevet af Sol Stoffregen

20/07/2014

Mest læste i dag

De fleste har ofte en ide om, hvad de fejler, når de går til lægen, men en 44-årig kinesisk mand havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvilken diagnose lægen ville stille, da han døjede med mavesmerter.

Læs også: Rebecca skulle have fjernet æggestokke, men så sker det utænkelige 

I sidste uge tog den 44-årige gifte mand, Chen, på hospitalet i Zhejiang Provinsen i KIna, da han ikke kunne holde mavesmerterne ud længere, og der kom blod i hans urin. Det skriver Globaltimes.

En CT-scanning af mandens underliv afslørede noget uventet. Manden, som havde et normalt sexliv og var gift på 10. år, havde både en livmoder og æggestokke. Og lægerne konkluderede, at manden i virkeligheden var en kvinde, der havde menstruation.

Læs også: Dette syn skræmte naboer og holdt dem fra at gå udenfor

- Han havde kort hår og gik klædt som en mand. Vi opdagede ikke med det samme, at han var en kvinde, siger en læge med efternavnet Zhao fra hospitalet, manden besøgte, til Globaltimes.

Ved nærmere undersøgelse kunne lægerne konstatere, at "manden" havde en deform penis, men intet adamsæble og intet skæg. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Lægerne fjernede en godartet tumor i underlivet, der forårsagede nogle af de stærke mavesmerter. For at være sikre på, at manden virkelig var en kvinde, lavede lægerne også en kromosomtest, der bekræftede CT-scanningens resultat.

Adrenogenital syndrome hedder den lidelse, der forårsagdede den 44-åriges usædvanlige krop. Lidelsen påvirker den normale udvikling af kønsdele og andre kønsrelaterede karakteristika.