Giftige edderkopper tvinger nygift par fra hus og hjem

08/10/2013 14:46

Michael Lauritsen

Nyheder

Mest læste i dag

Som nygift par med et nyt hjem er der meget at se frem til. Men glæden blev kortvarig for John Meyers og hans kone, Jade, fra Eastleigh, Hants i Storbritannien. I september flyttede de ind, men kort efter tog de flugten, fordi huset var fyldt med giftige edderkopper.

Ifølge den engelske tabloidavis, The Sun, fandt John og Jade mere end 50 reder fra den giftige edderkoppeart 'segestria florentina' i væggene. En art, som er karakteristisk ved sine grønne hugtænder, og som har et smertefuldt og i nogle tilfælde fatalt bid.

SE OGSÅ: Giftig edderkop er så stor som dit ansigt

Men parret mødte også flere af slagsen rundt omkring i huset.

- Vi så den første edderkop få dage efter, vi var flyttet ind. Jeg hørte min kone skrige højt og løb hen for at se, hvad der var galt. Edderkoppen var kæmpestor, kulsort og havde klare, grønne hugtænder. Efter det så vi bare flere og flere rundt omkring i huset, fortæller John Meyers til The Sun.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Jade Meyers fortæller, at de fik nok, da en edderkop kom ud af den sofa, hun sad i. Nu bor de hos nogle venner, til de finder ud af, hvad de skal stille op.

- Jeg var et nervevrag. Vi prøvede alle mulige midler. Men vores udlejer siger, at der ikke er så meget, vi kan gøre, forklarer hun.

Arten er almindelig i store dele af Europa. Hunnen kan nå en kropslængde på 22 millimeter, mens hannen med sine 15 millimeter er lidt mindre.

KLIK OG SE BILLEDET AF EDDERKOPPEN I FULD STØRRELSE: