Girls-skuespiller er færdig med at undskylde

admin

425 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Girls-instruktøren og skuespillerinden Lena Dunham er træt af at undskylde for sig selv, og nu har den 30-årige manuskriptforfatter besluttet sig for at lægge beklagelserne lidt på hylden.

Det skriver hun i et opslag på LinkedIn ifølge E! News.

- Jeg undskylder hele dagen, hvilket ikke giver mening taget i betragtning af, at jeg ikke er en krigsherre, en spritbilist eller et pizzabud, der kører for hurtigt ned ad 6th Avenue.

- Jeg er en kvinde, som sommetider har ret, som sommetider tager fejl, men som på en eller anden måde altid undskylder. Og det har aldrig stået mere klart for mig end i de seks år, siden jeg blev chef, skriver Lena Dunham blandt andet i sit opslag.

Ifølge hende har superstjernen Beyoncé med sit seneste album givet kvinder en melodi, hvortil de kan synge: "Sorry, I ain't sorry" igen og igen.

Stjernen forklarer, at hun mener, at dette har givet mange kvinder lov til at udtrykke, hvor trætte de er af at undskylde.

Ifølge E! News har Lena Dunham selv adskillige erfaringer med at undskylde offentligt.

I 2014 endte Girls-skuespillerinden i et sandt stormvejr, efter at flere på baggrund af en begivenhed, som hun havde beskrevet i sin bog, anklagede hende for at have forulempet sin yngre søster, da de begge var børn.

Dengang meddelte Lena Dunham i en udtalelse, at hun "ikke billigede nogen former for misbrug" og tilføjede, at "hvis situationerne, der er beskrevet i min bog, har været smertefulde eller sat noget i gang hos læserne, så er jeg ked af det, det var aldrig min intention".

Ligeledes har Lena Dunham tidligere måtte undskylde offentligt, efter at hun på Twitter skrev en misbrugs-joke.

Som en udfordring har Lena Dunhams far nu stillet hende, at hun ikke må undskylde over for nogen i en uge.

/ritzau/FOKUS