Glad Hjulmand undrer sig over bortvisning

18/10/2013 23:31

admin

Nyheder

Mest læste i dag

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand så sit hold sejre i Aarhus og hente tre ekstremt vigtige point i kampen om at slippe fri af bundpladserne.

Først på sidelinjen som vanligt, men siden på tribunen, da den ellers rolige Hjulmand blev bortvist af fjerdedommeren kort før tid.

- Jeg blev bortvist for at sparke til stolen. Jeg rejste mig op, og så ramte mit underben simpelthen stolen, som væltede. Så der var slet ikke noget dramatisk i det, fortæller en overrasket Hjulmand, som muligvis står over for en dags karantæne.

FC Nordsjælland-mandskabet sled alligevel sejren i land, selvom AGF pressede gevaldigt på i slutminutterne.

- Det var endnu engang en lige kamp, ligesom det var, sidst vi var i Aarhus. Der tippede den til deres fordel, og i dag tippede den til vores, siger han og fortsætter.

- Vi vidste godt, at AGF ville gøre det svært for os ved at stille sig kompakt på banen og forsøge at lukrere på vores fejl. Og fejl lavede vi i dag. Vi lavede flere fejl, som kunne have været fatale for os, men omvendt skabte vi også nogle chancer.

- Det blev en tæt affære med få chancer, som vi regnede med. Og det var vel først rigtigt til sidst, at kampen åbnede op. Vi ville ikke kaste os hovedløst frem. Vi ville forsøge at sætte vores spil og skabe chancer den vej, siger han om kampen.

FC Nordsjælland frister stadig en tilværelse under stregen i Superligaen, men fredagens sejr giver tre point, og nu er der kontakt til holdene over stregen. Trods blandet spil var Hjulmand glad for sejren og ikke mindst glad for den fight og ro, som spillerne viste.

- For satan, hvor gjorde de det godt, drengene. Vi spillede med to unge midtstoppere, som gjorde det rigtigt godt. Og så fightede vi over hele banen. Og det var bare en fornøjelse at se, siger Hjulmand.

/ritzau/