Glad Randers-helt: Dejligt at tingene endelig kører

03/10/2015 19:54

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Der var lagt op til lokalbrag i Randers lørdag eftermiddag, da Alka Superligaens bundprop fra Hobro var på besøg.

Randers FC kom tidligt bagud, men sled sig til en sejr på 2-1 efter en scoring inden for de sidste fem minutter af kampen.

Jonas Borring stod for at udligne i kampen og var i det hele taget i hopla.

- Det er bare dejligt, at tingene endelig kører. Jeg lykkes med de ting, jeg forsøger og får scoret igen i denne kamp. Jeg er meget glad for at kunne spille i forhold til sidste sæson, hvor en lyskeskade ødelagde det hele, siger han.

Randers-profilen er nogenlunde tilfreds med holdets præstation, selvom hjemmeholdet ikke havde styr på tingene hele vejen.

- Selvom vi kom tidligt bagud, så synes jeg, at vi spillede godt i starten og gjorde de ting, som vi havde forberedt. Efter udligningen faldt vi ned, indtil anden halvleg, hvor det blev lidt bedre.

- Hobro stillede sig langt tilbage og var gode til at forsvare, og det er oftest de hold, som vi har problemer med. Det må vi forbedre, siger Borring.

En anden spiller, der gjorde en fin figur i Randers, var holdets nye venstreback, Patrick Da Silva. Han kom til klubben i sommer fra Brøndby på halvårlig lejeaftale.

- Jeg synes, at jeg spiller en fin kamp, og det er dejligt at få nogle minutter på banen. Jeg skal bare blive ved med at køre på i offensiven, hvor min styrke ligger, siger han.

Randers kunne også være en mulig fremtidig arbejdsgiver på længere sigt, da konkurrenten Riza Durmisi hjemme i Brøndby netop har forlænget sin kontrakt.

- Det er ikke usandsynligt, når nu Riza (Durmisi, red.) har forlænget. Jeg ved ikke lige, om jeg har tænkt mig at komme tilbage og blive andet- eller tredjevalg i Brøndby, siger Da Silva.

/ritzau/