Glemt Superliga-bomber vil udnytte ny chance i FCK

Det er kun godt et år siden, at Marvin Pourié var en af Superligaens mest omtalte spillere med en yderst selvbevidst attitude og en række flotte mål for Silkeborg.

Men der har været stille om den tyske angriber, siden han sidste sommer skiftede til FC København, hvor han aldrig har bidt sig fast på holdet.

Efter forårets noget mislykkede lejeophold i belgisk fodbold er Pourié nu tilbage i den danske hovedstad - stålsat i sin mission om endelig at blive en succes i FCK.

- Jeg har ikke talt med Ståle Solbakken om min fremtid, så jeg ser bare frem til sæsonforberedelserne, hvor jeg skal komme i form. Jeg er meget glad for at være tilbage i København, hvor jeg elsker at være, siger Marvin Pourié.

Månederne i Zulte-Waregem i den belgiske liga var en noget blandet fornøjelse.

- Jeg startede fint og fik scoret, men så blev jeg syg og kom ikke rigtig tilbage i topform. Når jeg ikke er fit, er jeg ikke til nogen nytte for holdet, og det ville ikke give mening at spille kampe, siger Marvin Pourié om sit mislykkede forår.

- Det var uheldigt, men jeg tror, at man altid får en ny chance, så for mig handler det om at opsøge muligheden nu. Jeg tror, at alle får en chance her i FC København, lyder det fra Pourié.

Solbakken er åben for at give den 23-årige tysker en ny chance, selv om han ikke kunne bruge ham i sidste sæson.

- Han har muligheden for at vise sig frem i forberedelsen. Men det er svært for ham, for han har lidt pres på sig, efter at lejeopholdet ikke gik så godt. Han kan ikke vælge og vrage. Han skal træne godt, og så må vi se, siger Ståle Solbakken.

Marvin Pourié lavede 23 mål på to sæsoner i Silkeborg, men sidste år blev det blot til ni kampe og ét mål for FC København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip