Glemte forsikring: 53-årig vognmand endte på tysk hospital med hjerneblødning

53-årige Flemming Funch er i øjeblikket indlagt på et tysk hospital i Dessau Rosslau. Den selvstændige vognmand fra Kastrup blev ramt af en kraftig hjerneblødning under en tur - 570 kilometer nede i Tyskland, hvor han skulle aflevere en pakke. Han blev 13. november fundet bevidstløs på en parkeringsplads, skriver TV2 Lorry.

Men en ulykke kommer sjældent alene. Flemming Funchs kone, Anne og sønnen anede nemlig ikke, hvordan de skulle få ham hjem til Danmark. Flemming Funch, der som nævnt er selvstændig vognmand, havde nemlig glemt at betale sin forsikring. Og da det gule sygesikringsbevis ikke dækker hjemtransporten, ja så kunne Flemming ikke komme hjem til et hospital i Danmark.

I fredags blev der startet en støttegruppe på Facebook og her er der indsamlet 17.000 kroner, oplyser idémanden bag indsamlingen, Anders Elton Gryberg, til dagens.dk.

Det koster 100.000 kroner at få Flemming Funch bragt til Danmark og de penge har hans hustru ikke. Derfor bliver der nu indsamlet penge og der er skaffet frivillige kræfter, der kan få Flemming hjem.

Alt er stort set klar på frivillig basis med politi eskorte. penge, læger og ambulance. Men der mangler en anæstesilæge.

Derfor håber støttegruppen, at der sidder en anæstesilæge et sted, som har lyst til at hjælpe Flemming hjem til et hospital i Danmark. Man kan kontakte Anders Elton Gryberg på Facebook.

Håbet er at Flemming Funch allerede i morgen kan komme hjem til Danmark.

 

Dagens Gossip