Glen Riddersholm ser kvaliteter og udfordringer i debut

Skrevet af admin

26/02/2016

Dagens topnyheder

Superligaen måtte i efteråret undvære Glen Riddersholm, der tog en selvvalgt pause fra trænergerningen. Men fredag aften var Riddersholm tilbage i landets bedste fodboldrække, da han i udekampen mod OB debuterede som AGF-træner.

Riddersholm kunne se sit hold få en drømmestart og føre med to mål ved pausen, men til slut måtte AGF’erne alligevel nøjes med 2-2.

- Nu er vi i gang. Vi fik et point og kom dermed på tavlen. Vi fik i to tredjedele af kampen set det, vi har arbejdet på i vinterpausen. Vi så et hold med et klart og tydeligt udtryk og et hold, der kom med mod, siger Glen Riddersholm.

- Vi dominerede OB fuldstændigt, og den eneste fejl, vi reelt lavede før pausen, var, at vi ikke førte med mere end to mål.

- Så fik vi også set nogle af de udfordringer, der venter os i fremtiden, og som egentlig ikke overrasker mig.

- Når vi kommer lidt under pres, skal vi stadig agere roligt og afklaret. I 25 minutter af anden halvleg lykkedes vi ikke særlig godt med det, siger AGF-træneren.

OB blev sat i gang af et mål efter et hjørnespark kort ind i anden halvleg. I en situation, Riddersholm langt fra er tilfreds med.

- Vi lukkede et utilgiveligt mål ind efter et hjørnespark. Det var unødvendigt. Mål nummer to var endnu mere unødvendigt, for vi var i kontrol. Vi må ikke miste organisationen på den måde, så de kan få lov til at udligne, siger træneren.

- Når man har ført 2-0, og man ser 2-2 på måltavlen, så er man som spiller for alvor presset. Der må jeg rose drengene for, at de alligevel evnede at slå tilbage og kreere en stribe store muligheder i OB’s felt.

- Med lidt kvalitet i afslutningerne, kunne vi have stjålet de tre point, vi gik efter, siger Glen Riddersholm.

Ud over det ene point kan Riddersholm også rejse hjem til Aarhus med kvaler frem mod næste spillerunde.

En stribe gule kort betyder, at Josip Elez og Elmar Bjarnason er i karantæne, mens både Daniel A. Pedersen og Jens Jønsson kan følge efter i straffeboksen. Det afhænger af, hvordan deres gule kort mod OB takseres.

/ritzau/