GN Resounds nye topchef har hele pakken med

Bavarian Nordic-topchef Anders Hedegaard glæder sig til at skifte vacciner ud med høreapparater i sin nye stilling som administrerende direktør i GN Resound.

- Det er en fantastisk udfordring. Det er en spændende virksomhed i en spændende udvikling. Det har jeg kun kunnet takke ja til, siger Anders Hedegaard til Ritzau Finans.

Anders Hedegaard har stået i spidsen for Bavarian Nordic siden 2007. I den periode har selskabet blandt andet sikret sig store ordrer på sin koppevaccine, og sidste år lykkedes det for første gang at få et plus på bundlinjen.

Anders Hedegaard er ikke i tvivl om, at erfaringerne fra Bavarian Nordic kommer ham til gode i det nye job.

- Jeg har i Bavarian Nordic arbejdet meget med forskning og udvikling og eksekvering af de planer, man har. Og jeg har en årelang erfaring i salg og markedsføring. Så jeg tror, at hele den pakke er med til, at jeg synes, det bliver rigtig spændende, siger han.

Hvor Bavarian Nordic sidste år havde en omsætning på 1,2 milliarder kroner, er det en noget større butik, Hedegaard nu skal stå i spidsen for. Sidste år omsatte GN Resound for 6,8 milliarder kroner.

Den nye topdirektør er dog fåmælt, når det kommer til planer for det nye job.

- GN Resound har lanceret en strategiplan, og den skal jeg være med til at føre ud i livet. Større programerklæringer for GN Resound ville være useriøst af mig at komme med, siger Anders Hedegaard.

GN Resounds nuværende administrerende direktør Lars Viksmoen forlader først sin stilling ved udgangen af året, og da Anders Hedegaard tiltræder 1. august, bliver der nogle måneders overlap, hvilket Anders Hedegaard er godt tilfreds med.

Anders Hedegaards efterfølger i Bavarian Nordic bliver briten Paul Chaplin, der har arbejdet i selskabet siden 1999.

/ritzau/

 

Dagens Gossip