Godt formål: Christiane Schaumburg-Müller designer støtte T-shirt

Aller Media

|

13/09/2013

Dagens topnyheder

Når Toms EKSTRA ruller sin efterårskampagne ud, er det med Christiane Schaumburg-Müller som frontfigur. Sammen med Kim Grenaa fra GrenaaBuchard har hun designet den T-shirt, hun bærer i annoncerne og som eksklusivt kan købes via trendsales.dk for 249 kroner og er lavet i et begrænset oplag på 1.200 styks.

Overskuddet går til de 4.800 ghanesiske kakaofarmere og deres familier, som dyrker al kakaoen til Toms EKSTRA-chokoladen.

- Design en lækker T-shirt til danske kvinder, kræs om detaljen og gør den så smuk, at man vil ønske at købe den og dermed støtte kakaofarmere i Ghana’. Sådan lød udfordringen fra Toms EKSTRA i foråret til det venneparret Christiane Schaumburg-Müller og Kim Grenaa, og de var begge klar.

Se her, hvordan Christiane Schaumburg-Müller gerne fejrer sine dyre køb på ELLE.dk:

- Der er en samvittighed bag mærket. En af de ting som har gjort mest indtryk på mig er, at når Toms EKSTRA køber kakaobønner betaler de en merpris. En merpris som bliver brugt til brønde, skoler og uddannelse og andre ting. Det synes jeg er fantastisk.  Det gør en forskel for fremtiden, forklarer Christiane Schaumburg-Müller i en pressemeddelelse.

Sammen med Danida og Ibis har Toms siden 2007 arbejdet for bedre uddannelse, øget indtægt til farmerne og bæredygtig udvikling i Ghana.

Netop det har fået Christiane til at involvere sig endnu mere i år. Den T-shirt Christiane bærer i kampagnen ’EKSTRA Kræsen’ sættes til salg i begrænset oplag.

Se billeder af Christiane Schaumburg-Müller i T-shirten på ELLE.dk:

Pengene fra salg af T-shirten kan gå til fem særlige projekter, som gennemføres med hjælp fra Ibis og Danida.

På Toms EKSTRAs facebookside kan fans være med til at vælge hvilket projekt der skal modtage de ekstra midler.

Af Mette Marie Lei Lange, Elle.dk/NewsDesk,  Aller Media