Godt nyt til Pytlick: Sandra Toft bliver EM-klar

Trods endnu en flot sejr ved Golden League i Norge, var der rynker i panden på landstræner Jan Pytlick søndag aften.

Undervejs mod 26-23-sejren over Frankrig måtte både stregspilleren Marianne Bonde og målvogter Sandra Toft forlade banen med skader, men der er gode nyheder om sidstnævnte efter mandagens lægeundersøgelse.

De lyskeproblemer, som fik målvogteren til at gå til omklædning i utide, er nemlig ikke noget, der bringer hendes deltagelse ved EM i fare.

- Det ser fint ud med Sandra, lyder meldingen fra Dansk Håndbold Forbund, og dermed kan landstræneren råde over sit førstevalg på målvogterpositionen, når EM starter søndag aften.

Til gengæld er det fortsat usikkert, om der er noget galt med Marianne Bondes knæ, efter at hun fik en forvridning tidligt i opgøret mod franskmændene.

Den stærke forsvarer var igennem undersøgelser på sidelinjen umiddelbart efter skaden og kunne gå relativt ubesværet i omklædningsrummet.

Men hvordan EM-udsigterne er for København-spilleren bliver først fastslået efter en MR-skanning ved middagstid tirsdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip