GOG-målmand sikrer sejr i drama mod Ribe/Esbjerg

06/12/2014

Mens KIF Kolding København er helt suveræn i Boxer Herreligaen, kæmper en langt række af ligaens øvrige hold for at holde sig inde i kampen om billetterne til slutspillet.

Både GOG og Ribe/Esbjerg slås for at få kontakt til rækkens øverste halvdel, og lørdagens opgør i Gudme var uhyre vigtigt for begge hold.

GOG lå nummer 11 inden kampen, Ribe/Esbjerg nummer 10. Og det blev akkurat så dramatisk, som man kunne forestille sig.

Det endte med en sejr til GOG på 20-18 i en kamp, hvor målmændene var fremragende i begge ender.

Hjemmeholdet kom klart bedst fra start og bragte sig foran 8-3 efter knap 19 minutter, men så overtog gæsterne scenen med seks scoringer på stribe.

Blandt andet takket være en storspillende Sebastian Frandsen i Ribe-målet kunne gæsterne gå til pause foran 10-9.

I anden halvleg overtog GOG-målmanden Frank Mikkelsen rollen som supersprællemand fra sin kollega i Ribe-målet. Mikkelsen leverede den ene fornemme redning efter den anden.

18-18 med fem minutter igen, og i slutfasen var GOG bedst.

Ribe blev ramt af en udvisning med tre minutter igen, og da den var udløbet, begik gæsterne i en fejl i forbindelse med en udskiftning og havde en spiller for meget på banen. Det kostede en ny udvisning, som blev afgørende.

GOG bragte sig foran med 20-18, og sådan endte det.

Med sejren kravler GOG foran Ribe i tabellen. GOG har nu 13 point på 10.-pladsen, Ribe har 12 på 11.-pladsen.

I lørdagens anden ligakamp vandt Århus Håndbold 33-23 over bundholdet Odder efter 18-14 ved pausen.